Forår på Sejerø

I tirsdags viste vejret sig fra sin fineste side og vi tog en tur til Sejerø for at se til sommerhuset og tjekke at alt var i orden efter vinteren.

Det er altid hyggeligt, når vi ankommer til Havnsø og færgen. Der er altid nogen vi kender og som vi får en god snak med. Denne gang var ingen undtagelse. Nyheder fra øen er altid spændende og vi hørte om planer, som vi virkeligt håber bliver til noget. Det har øen brug for, så vi krydser fingre.

Alt var i den skønneste orden i sommerhuset og på grunden, heldigvis. Vi kiggede efter tårnfalkene, men desværre ingen tegn på, at de vil få unger i redekassen i år igen. Vi håber de dukker op. Ramsløgene var ved at titte frem og vi glæder os til ramsløgspesto.

Efter en kop kaffe på terrassen kørte vi en øtur og gik en tur. En af ynglingsruterne derovre, er ude ved Mastrup over Lindehoved og retur på den anden side af en øen. En meget smuk tur, hvor naturen er meget varierende.

Æg skulle vi også hente, det er de dejligste æg fra høns, der lever et godt liv.

Ruten vi gik på sydspidsen er på 3,12 km, så det daglige mål på 5 km, blev det ikke til.

Nedenstående billeder, er alle taget på turen.

Glæder os til en ny sæson på denne smukke ø.

2 tanker om “Forår på Sejerø”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.