Besøg af Familie Journalen

Jeg fik en henvendelse fra fotojournalist Tina Løkke fra Familie Journalen, om hun måtte komme og lave et interview og tage lidt billeder af mine dukker. Hun havde fundet mig via Lise Brastrup Clasens og min blog www.dukkedroemme.dk. Min første indskyldese var at sige pænt nej tak. Jeg syntes jeg har været nok i blade og TV , men tænkte så, at hvis Tina lovede at nævne vores blog, så var det nok umagen værd.

Torben fik taget dette billede undervejs.

Det blev hyggeligt, Tina var sød og behagelig og de halvanden time hun var her, fløj afsted. Tina valgte nogle dukker ud, som hun syntes var passende og spurgte ind til dem. Hun var vist imponeret over, at jeg selv havde syet og strikket det hele.  At det hele var syet i hånden, syntes hun var fantastisk.

Vi kom vidt omkring om mine interesser, og legetøjsforeningen www.snurretoppen.dk, fik jeg også lavet lidt reklame for.

Men med otte linier til rådighed, er jeg spændt på, hvad der kommer ud af det!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.