Tiden flyver….

og jeg har forsømt bloggen.

En dejlig lang sommer er blevet til et smukt efterår og julen nærmer sig med hastige skridt. Et dejligt og hyggeligt lyspunkt i denne mørke tid.

Jeg har ikke ligget på den lade side med håndarbejde. Lidt er det blevet til. I øjeblikket er jeg i gang med julestrømper.  Lille Ida, der i år fejrer sin første jul, skulle da have en julekalender i lighed med familiens andre børn gennem tiden. Jeg fik ideen til en julestrømpe og er blevet så bidt af det, at tre nu er færdige. Ida har fået sin og to andre er på vej til Brasilien til vores svigerdatters niece og hendes fætter. Jeg er faktisk blevet helt glad for at brodere igen, det er ellers mange år siden, jeg har gjort det sidst.

Ida julestrømpe. Sjovt at kreere den selv. Mønstret med englen er fundet på Pinterest.
Julestrømperne, der er på vej til Brasilien. Også her er mønstrene fundet på Pinterest.

Fire mere er på vej, mangler blot det sidste montering.

Noget strik er blevet færdigt og nyt er i gang.

Børnestrømper og tæpper til krisecentre.
Lille træje til en venindes barnebarn. Lille Noor fra Babystrik på pinde 3 af Lene Holme Samsøe. Strikket i cottonwool.
Søg lille overdel med pandebånd. Overdelen er Top med flæse, også fra Babystrik på pinde 3. Pandebåndet egen opskrift. Strikket i cottonwool.

Som før skrevet er jeg blevet bidt af, at brodere igen og på et reolmarked fandt jeg nogle gamle broderier. Mit hjerte holdt næsten op med at slå, da jeg fandt dem. I årevis har jeg søgt disse mønstre, Dagens og Nattens engle og så var de der begge på en gang. Det er kit med mønster, garn og stof og det ene var påbegyndt.

Hvor heldig har man lov til at være?

Mønstret til Nattens Engel.
Mønstret til Dagens Engel.

Eftersommeren er gået på dejlige Sejerø, ture til Fyn, familiefødselsdage, udflugter til spændende steder m.m. Keder mig, det gør jeg bestemt ikke.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.