Endelig færdig

Det er efterhånden et par år siden, jeg købte dette dukkehus på den tyske ebay. Det har bare stået og jeg har ikke haft tid og den rigtige store lyst til, at få det færdigt. Men nu er det endelig færdigt…

Jeg startede med at skure gulvene i sæbespåner og det hjalp gevaldigt.. Så fik det lister diverse steder og en tapetbort i stuen. Sikken en forvandling.

Huset som det så ud, da jeg modtog det.
Huset rengjort med lister og tapetbort.
Det færdige resultat.

Det er altid hyggeligt at købe og lave ting til husene og at møblere, er jo det hyggeligste. I dette hus bor en familie med far, mor og to børn. En lidt stor pige og en lille dreng.

I køkkenet tager mor en velfortjent pause, mens den store pige leger med sit dukkehus og lillebror ser ud til gerne, at ville deltage. I stuen tager far et smugkik på mors tarotkort.
Det søde lille gamle Erzegebirge dukkehus, har jeg lige købt via det tyske ebay. Jeg er ret vild med det.
Far smugkigger på mors tarotkort. Puden er Thorvaldsens “Nattens Engel”, som jeg har kopieret og printet ud på tekstilpapir.
Dette tæppe broderede jeg for mange år siden og det ligger nu i stuen.
En kedelig brun reol blevet malet med kalkmaling og knopperne fik engang servietdecoupage.

Dejligt det er færdigt, men mon ikke der sker lidt ændringer undervejs. Det plejer der at gøre.

Tror jeg må finde nogle smukke udsigter og printe ud på min lille fotoprinter, til at sætte bag vinduerne. Det ser lidt kedeligt ud nu.

Nu går jeg i gang med en lidt fri fortolkning af en Fanøstue. Det glæder jeg mig til.

Nu med udsigt fra vinduerne.
De er heldige at bo på landet, med en dejlig udsigt.
Man kan sikkert lige se udsigten her også.

2 tanker om “Endelig færdig”

  1. Sikke en fantastisk rejse med dit dukkehusprojekt! Det er altid inspirerende at se nogen dedikere tid og kreativitet til sådanne detaljerede projekter. Det minder mig om min egen passion for reborn dukker, som jeg har fundet både givende og fascinerende. Hvis du er interesseret i dukker, kan du måske også finde glæde ved at besøge Reborn Dukker, hvor der er et fantastisk udvalg af unikke og livagtige dukker. Det er en sand kunstform, og jeg tror, du ville værdsætte den kunstneriske detaljering, ligesom den omhu og kreativitet, du har lagt i dit dukkehus.

    1. Tak for de pæne ord. Jeg har ikke den store interesse for dukker mere. Men tak for oplysningen, kigger der ind.
      Mvh Lene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.