Strik til udsatte

Så fik jeg mig taget sammen og har fået hæftet ender og vasket nogle UFOér, som har ligget et stykke tid. Det er jo ikke det, der er det mest spændende.

Et babytæppe, en hue, et tørklæde og et sjal blev det til denne gang.

Jeg er med i Facebookgruppen “De urokkelige strikkere”, som jeg leverer det færdige strik til. Her er en masse dejlige mennesker i hele Danmark, som strikker og hækler til dette gode formål, andre sponserer garn, nogle gør begge dele og så er der dem, der strikker / hækler, sorterer, pakker og leverer hvor der trænges.

Man kan strikke og hækle hvad man vil, da der bliver leveret til både hjemløse og til krisecentre for kvinder og børn. Da jeg startede med at strikke til udsatte mennesker, startede jeg hos Røde Kors, det var en kedelig oplevelse. Man måtte kun strikke af bestemt garn og efter deres, meget kedelige opskrifter. jeg leverede en pose en gang og fandt heldigvis “De urokkelige strikkere”, som jeg meget glad for. Jeg er af den mening, at fordi man er kommet en situation, hvor man har brug for hjælp, behøver man jo ikke at gå i noget, der skriger af nødhjælp. En anden del er jo, at strikkerne også skal nyde deres arbejde.

2 tanker om “Strik til udsatte”

  1. Hvor er det sandt, det du skriver. Det skal være hyggeligt og frivilligt at skabe noget, som så gives væk. Kedeligt, når der skal trækkes en skabelon ned over hovedet på en. Godt du fandt den seje Facebookgruppe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.