Shoppe – og hyggetur

Så gjorde vi det igen, impulsivt bookede vi en overnatning på Paulsens Landhotel i Bohmstedt i Slesvig Holsten.

Turen over Storebæltsbroen i det smukkeste vejr.

Da vi nåede Flensborg, parkerede vi i Galleri Holm. Så var gågaden med alle dens dejlige forretninger, lige til at gå ud på. Da vi var færdige med at shoppe og drikke kaffe, gik turen til Paulsens Landhotel. Et af vores ynglingshoteller.

Paulsens Landhotel og et par af nabohusene.

Hotellet ligger i en lille hyggelig landsby, ikke langt fra Vadehavet.  Vi kom til hotellet  sidst på eftermiddagen og slappede af på værelsets lille terrasse med et glas vin og nød den fred og ro der er. Ind imellem bliver stilheden dog hyggeligt afbrudt af naboens høns.

Motiver fra hotellet.

Man spiser godt på hotellet. Denne gang stod menuen på laksecarppacio, stegt rødtunge med små nye kartofler og fennikelsalat. Vi sluttede af med en creme brulee, dertil en dejlig tysk rødvin på lembergerdruen.

Forretten, jeg glemte at tage billeder, af resten af middagen.

Morgenmaden er enkel, men veltillavet.

Så gik turen igen mod Danmark, men forinden handlede vi i Fleggård i Wassersleben og drak eftermiddagskaffe med lækre jordbærkager, hos gode venner i Kruså.

Et par dejlige dage.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.