Om Abelones Verden:

Fra midten af 2015 har jeg haft bloggen www.dukkedroemme.dk sammen med Lise Brastrup Clasen. Et spændende og dejligt samarbejde og da vi begge har de samme interesser indenfor dukker og pigelegetøj, er det noget vi begge nyder.        

 www.dukkedroemme.dk  fortsætter med uformindsket styrke. Denne blog er en hyggeblog, hvor jeg vil dele lidt ud fra min verden og mine interesser, som spænder over flere ting, selvfølgelig min dejlige familie, vores lille hyggelige sommerhus på dejlige Sejerø, hvor man kan tit finde mig på stranden med næsen nede i vandkanten, hvor jeg leder efter fossiler. Dukker/dukkehuse, strik & andet håndarbejde og lidt rejser. Keder mig, gør jeg bestemt aldrig.

Kig også gerne ind på  http://www.snurretoppen.dk. Det  er legetøjsforeningen Snurretoppens hjemmeside, som jeg er webmaster for.

 Der er copyright på al tekst og på alle billeder!

 

 

Jeg hedder Lene Byfoged, er født i 1950 og har i år været gift i 40 år med Torben. Har 2 skønne sønner og en dejlig svigerdatter. Jeg vil her fortælle om de ting der betyder noget for mig og giver mig glæde i livet.